Over ons

Hi wat leuk dat je onze site van The Masquerade hairdressing bezoekt in Hilversum! 

 

In de wereld die continu aan het veranderen is zijn wij als Kapper ook steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen op het gebied van uiterlijke verzorging en mooie haarproducten die daarbij horen. 

In onze salon draait alles om jouw haar! 

Kapper zijn word je in mijn beleving niet zomaar, daar heb je gevoel voor. 

Wij die graag bezig zijn om jou haar zo te creëren dat je uiterlijk en het gevoel wat daarbij hoort een positieve boost geeft! 

Creativiteit en ontwikkeling groeien met de jaren alsook de voorkeur voor welke producten waardevol zijn voor de kapper en klant om mee te werken. 

Samen met jouw bespreken wij in de salon wat de mogelijkheden zijn voor je haar en uiterlijk. 

Op onze aardbol zien wij graag natuurlijke schoonheid, dat heeft ons er doen besluiten om met O&M haarproducten te gaan werken. 

Deze zijn tussen de 95 en 98% ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten en de verpakkingen zijn gemaakt uit 100% gerecycled materiaal, dus goed voor jouw haar en milieu!  

Dat is onze filosofie de ideale balans om met jouw haar samen te werken in de wereld van fashion en de natuur.  

Onze mindset is dat wij het ontzettend leuk vinden om voor en met verschillende mensen te werken waarin wij geen bepaalde modetrend voor op stellen. Voor ons is het meest belangrijk dat jij als klant helemaal blij bent met de stijl en kleur van je haar gecreëerd door een Kapper bij  

The Masquerade! 

 

Marjolein Spierenburg startte haar salon op 1 april 2003 in de Bussumerstraat in Hilversum, inmiddels verhuisd naar de overkant Wagenmakersplein 1a Hilversum.  

Video van The Masquerade

WhatsApp Image 2020-02-20 at 17.11.57 (1)

Marjolein